Kerst wishlist & spam je (Insta)blog

Je zit hier waarschijnlijk je scherm dubbel te checken… Zie ik dat nu echt? Een bericht van Birds4Free. Ik weet het, ik was even van de aardbol verdwenen, maar wil dat goedmaken. Je krijgt geen uitgebreid verslag van mijn examens of heel interessante -uhum- belevenissen van de voorbije tijd.

Gelukkig! Om mijn afwezigheid goed te maken, zou ik graag hebben dat je je blog spamt en dan nog het liefste je Instagram-account. Ik heb het onlangs aangemaakt en je kan me vinden onder de naam Birds4Free, al klinkt dat logisch. Ik zou namelijk graag wat meer bloggers op mijn inspiratiehoofdpagina terugvinden, zodat ik ook wat meer de persoon achter de blog leer kennen. Bovendien kreeg ik er de laatste tijd wat nieuwe volgers bij en die moeten ook de kans kunnen krijgen om zich voor te stellen. Ik ga zeker alle blogs checken en volgen!

kerst wishlist 2014

Al luisterend naar de Christmas Pop liedjes op Spotify, maakte ik deze kleine wishlist. Velen vroegen me al wat ik graag zou hebben voor Kerstmis, maar ik kon daar tot nu toe nog geen pasklaar antwoord opgeven… Gelukkig bestaat er zoiets als een online webshop, waar je tegenwoordig echt alles kan kopen! Volgens mij heeft niemand nog een excuus dat diegene dat ene nagellakje of ander item niet vindt.

Op mijn wishlist staat het volgende:

Lakjes van Ciaté, waar ik al altijd van droomde. Ze zien er gewoon zo schattig uit! Nu nog hopen op een goede kwaliteit, want ze zijn best wel duur. – Het tweede object waar je mij echt plezier mee kan doen, is de nieuwe cd 1989 van Taylor Swift. Ook al wordt er van her en der gezegd dat ze volledig is overgeschakeld op pop, puur voor het commerciële. Maar ik vond haar huidige hits al leuk én Red was echt een schot in de roos. – Verder word ik enkel al door de gedachte aan een onesie vrolijk, ze zijn zo heerlijk comfortabel en ik heb gewoon nood aan nog een dikke, fluffy pyjama in mijn kleerkast. Het merk maakt me niet veel uit, hier heb ik als bron Primark genomen. Zolang het maar van redelijke kwaliteit is en het geen klein fortuin heeft gekost. Natuurlijk zou ik geen modeblogster zijn, zonder juwelen op mijn verlanglijstje! Ik heb dringend nood aan een klassiek horloge dat overal bij past én nieuwe oorbellen, die eerder lang zijn. Als je Lobogato nog niet kent, check hun producten dan even! Je vindt er niet zo’n ruim assortiment, maar het concept en de stijl zitten er elk seizoen weer goed! – Ten slotte kan ik niet zonder The Vampire Diaries en staat seizoen 5 op mijn verlanglijstje. Het vierde is bijna uitgekeken, dus vroeg of laat moet ik het nieuwe seizoen wel aanschaffen. Het enige spijtige aan dvd-boxen vind ik het prijskaartje… Maar dat houd mij niet tegen om naar nog een andere serie te verlangen: Pretty Little Liars! Ik hoor er zo’n goede dingen over en volgens mij is het de perfecte combinatie van spanning (horror), mysterie en drama.

Mijn lijstje is bijlange nog niet zo lang en ik vind dat ik mij best heb ingehouden. Nu ben ik wel benieuwd of jullie ook fan zijn van The Vampire Diaries, Pretty Little Liars, Ciaté of melige christmassongs (denk: All I want for Christmas is you, die hier nu helemaal aan het replay’en is)?

Spread the love en vergeet vooral niet even je blog en/of Insta eruit te gooien in een reactie!

 

 

Advertenties

3 gedachten over “Kerst wishlist & spam je (Insta)blog

  1. Pretty little liars is de max! 😁 echt een goede serie! Spanning, mysterie, horror en natuurlijk ook liefde! ❤️ Een echte aanrader! 😊

Reageer met liefde.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s