Essence Colour & Go 180 It’s Raining Men!

2.2

Een blauwe nagellak, donker en mysterieus. Dergelijk kleurtje ontbreekt nog aan mijn collectie, maar deze lak van Essence doet het redelijk goed voor zijn prijs. Tijd voor swatches!

 

2.4

Soms kan ik wat tegenstrijdig doen, merk je aan de foto’s van vandaag. Niets aan te doen, alhoewel ik er de mooiste nog voor jullie heb uitgekozen. Mijn welgemeende excuses voor dit kleine ongemak, maar gelukkig is de kleur nog best duidelijk en dat is natuurlijk waar het hier om gaat.

Ik had nog nooit een Essence lakje getest, behalve dan een alom gehypet sparkle sand variant. Waarschijnlijk bezitten de meeste Belgen en Nederlanders wel een Essence lakje, want de prijs is telkens spotgoedkoop: een kleine €1,79. Bovendien kan je het merk makkelijk verkrijgen in een Kruidvat in de buurt.

2.3

Het brede borsteltje brengt snel aan en is bovendien afgerond aan de hoeken, wat ik extra handig vind om mee te werken. Na twee laagjes is de nagellak aangebracht, wat de dekking meer dan ok maakt. Zoals eerder vermeld, is de kleur bijzonder en doet het me denken aan een sprankelende, heldere, gezellige en donkere (winter)nacht. Fijne shimmers laten het bovendien nog wat specialer lijken. De lak droogt redelijk snel op zonder top coat en de houdbaarheid bevalt me heel goed met ongeveer een 4 dagen.

 

Niks dan lof voor deze Colour & Go van Essence. Mijn verwachtingen voor zo’n goedkope budgetlak waren niet al te groot, maar het tegendeel is nu bewezen. Ik ben ervan overtuigd dat je veel plezier beleeft aan deze lak, als je hem in huis hebt. Ik zal er toch maar eventjes bij vermelden dat ik voordien nooit eerder een gewone lak van het merk heb getest, daarom ben ik ook benieuwd of jij altijd goede ervaringen hebt met hun nagellakjes.

Heb jij alleen maar goede ervaringen met de Colour & Go’s van Essence?

 

 

10 gedachten over “Essence Colour & Go 180 It’s Raining Men!

  1. Ik ben dol op dit merk!
    Vroeger kocht ik vaak hema eigenhuis merk, en die is ook niet onaardig, maar essence is gewoon zo veel beter

Reageer met liefde.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s