My Music Meet #1 | Upcoming Little Red

Meet Ariana Grande. Of je nu van haar houdt of haar helemaal niet kent, je zou eens wat moeite mogen nemen om dit artikeltje uit te lezen. Want dit is geen typisch Music-artikel, zoals de vorige, maar hier laat ik je echt kennis maken met de persoon achter de liedjes.

ariana-grande-2012-kids-choice-awards-01 ariana-grande-in-harry-potter-si-talismanele-mortii-partea-ii-large-picture naamloos

Little Red

Met bijnamen als Little Red en Ari is Ariana opgegroeid in de V.S.. Nu is ze 20 jaar oud en al een grote, veelzijdige celeb. Ze heeft hard gestreden om de top te bereiken, maar die heeft ze uiteindelijk nu bijna bereikt. Ook leuk om te weten is dat ze van Italiaanse afkomst is en niet van de grootsten (nu letterlijk bedoeld) met haar 1m59.

Nu wil ik wat dieper ingaan op waar ze momenteel mee bezig is. Ik leerde haar zelf kennen als Cat in de tv-serie Victorious op Nickelodeon. Elke hoogte kent zijn laagte, want de show was heel populair maar is onlangs beëindigd. Een soort spin-off in vorm van een nieuwe tv-serie dat ermee vergelijkbaar is, is Sam & Cat. Ze blijft hetzelfde personage spelen voor tieners, maar dan in andere omstandigheden. Deze serie zou normaal gezien ergens volgend jaar moeten uitkomen, ook op Nickelodeon natuurlijk.

Band met muziek

Een paar maanden geleden, in het late begin van 2013 verscheen haar eerste album. Ariana bleek te beschikken over een wondermooie stem die goed tot zijn recht komt  in balads en popnummers. Haar album Yours Truly mag volgens mij wel toenemen aan wat populariteit. Daarom ook dat ik nu met zoveel plezier research doe en over haar schrijf. Je moet wel van deze soort muziek houden, want de liedjes liggen ook allemaal in dezelfde lijn. Geen speciale effecten, dance-songs met laag betekenisgehalte of zelfs zonder woorden, maar eindelijk nog eens waardevolle songs met onbereikbare hoge noten. Met al die voordelen snap ik niet waarom je niet van haar muziek zou kunnen houden. Beluister het gewoon eens!

Youtube

De eerste drie songs zijn momenteel te vinden in de hitlijsten, of als single uitgegeven. Andere liedjes met al wat bekendheid onder de fans, de Arianators, vervolgen het lijstje. Nog eens: je moet deze muziek leren kennen én luisteren!

Popular song Featuring Mika.

The way featuring Mac Miller

Almost is never enough featuring Nathan Sykes. By the way: dit is de soundtrack van The Mortal Instruments: City of Bones!

Baby I

Right There featuring Big Sean

Mijn mening: met 5 supertoffe singles van het moment kan je niet anders dan een reizende ster zijn. Zelf ga ik mij nu bezighouden op Spotify met de 7 andere liedjes van het album te beluisteren. En dan nog eens acteren, chapeau.

Wat vind jij van Ariana?

Advertenties

3 gedachten over “My Music Meet #1 | Upcoming Little Red

Reageer met liefde.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s