Home Cinema #2

Na de vorige Home Cinema probeerde ik alle geziene films te onthouden tot de teller op vijf stond. Daarom nu een tweede filmartikel!

Anger Management

met Adam Sandler en Jack Nicholson

Een befaamde man met een hoge functie, gespeeld door Adam Sandler, komt per ongeluk in aanraking met het gerecht. Hij zou een gevaar voor de maatschappij zijn en daarom moet hij gedragstherapie ondergaan bij een therapeut. Maar in werkelijkheid lijkt de therapeut gestoord te zijn als hij het leven van Adam controleert… én leidt.

Kijken als… je houdt van goede humor met een atypische verhaallijn.

7,5 / 10

The Heartbreak Kid

met Ben Stiller

Ben Stiller’s leven is saai en eentonig omdat hij geen vrouw heeft. Hij waagt na weggegooide jaren nu eindelijk zijn kans met iemand die hij nog maar net kent. Ze stappen in het huwelijksbootje en gaan daarna meteen op huwelijksreis. Maar misschien maakte hij de verkeerde keuze als blijkt dat ze niet is hoe ze zich voordoet.

Kijken als… je Ben Stiller’s rollen altijd geweldig vindt, en dan zeker in een romantische komedie.

8/10

The Host

met Saoirse Ronan, Max Irons, Jake Abel en Diane Kruger

Als de wereld net zoals alle andere planeten wordt overgenomen door een nieuwe soort die mensen uitmoordt en een nieuwe ziel in ze steekt, loopt iedereen gevaar. De laatst overgebleven mensen strijden voor hun uitgestorven soort. Net als Melanie Stryder, die samen met haar broertje en lief Jared Howe op zoek is naar haar laatste menselijke familieleden. Maar ze wordt gevangengenomen en bezeten door de ziel Wanda. Melanie gaf het strijden nooit op, en daarom zit er nu iemand anders in haar lichaam waar ze nu mee kan praten. Wanda en Melanie kunnen niet met elkaar omgaan, maar tegen beter weten in worden ze geleidt naar Melanie’s laatste familie. Waar ze natuurlijk niet met open armen worden ontvangen. Zal de wereld ooit nog in harmonie kunnen leven of zullen alle mensen uitsterven?

Kijken als… je het boek Zielen hebt gelezen en een goede verfilming ervan wil kijken, je zin hebt in softe science-fiction en een kaskraker met een mooi einde. Dit was mijn stijl helemaal!

9,5/10

Baby On Board

met Heather Graham en Jerry O’Connell

Angela en Curtis hebben het perfecte leventje als getrouwd stel. Tot blijkt dat Angela zwanger is, ze beiden denken dat ze elkaar bedriegen en alles in het honderd loopt.

Kijken als… Je een amateur bent van romantische komedies met een happy end.

8/10

De Helaasheid Der Dingen

met Vlaamse acteurs

In deze film volg je het leven van Celle in een verhaalvorm. Hij groeide op in een marginale, Vlaamse familie.

Kijken als… je een fanatieke lieveling bent van Vlaamse grappige films met dialect, die zich afspelen in het verleden. Voor mij was het veel te flauw, veel te Vlaams en veel te saai.

4/10

Ik vind dat ik jullie 4 mooie films heb getoond, en één hele slechte, tenzij je echt van zo’n stijl houdt. Welke films lijken jou de moeite waard of heb je al gezien? Benieuwd naar andere meningen!

Advertenties

7 gedachten over “Home Cinema #2

Reageer met liefde.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s