Rascal & Chic | De Eco dierenwinkel voor Boefjes en Snoesjes

Als honden- of kattenbaasje wil je natuurlijk het beste van het beste voor je huisdier. Ik bijvoorbeeld, moest leren omgaan met een hond (oppakken, wandelen, opvoeden enzovoort…) en als baasje wil je echt wel dat je hond het beste eten, jasje, speelgoed,… heeft. Wel, we waren daarbij wat impulsief en dachten niet zo lang na, zie ik nu in. Want we dachten er niet aan dat spullen voor je hond ook ecologisch en goed voor het milieu kunnen zijn.

Zo leerde ik laatst de  de blog uw hond de baas kennen. Als je net een nieuwe hond hebt, of extra tips wil om het perfecte baasje te zijn, raad ik je aan om daar eens te gaan kijken. Ook heeft Ann-Sophie net een nieuwe webshop, in de lijn van haar blog natuurlijk.

logo rascal and chic

Rascal & Chic is een leuke, handige, overzichtelijke webshop met de slogan De Eco dierenwinkel voor Boefjes en Snoesjes. Wie zoekt, die vindt een redelijk groot gamma aan verzorging, voeding en speelgoed voor honden en katten.

Maar dat is niet alles! Alle producten en voedingswaren zijn van heel goede prijs-kwaliteit dierenmerken, waarvan de producten worden gemaakt zonder gevaarlijke chemicaliën, maar met gerecycleerde materialen en natuurlijke ingrediënten. Dit alles met een snelle verzending, gemakkelijke retour, en gratis verzending boven  €50. Als je kijkt naar het gamma zie je origineel speelgoed, mooi gepresenteerd (mooie kleuren en goed ontwerp voor viervoeters). Misschien vind je de prijs wat hoog, maar ik vind dat je wel eens in zo’n spullen mag investeren als je het beste wil voor je hond en dat met alle opgenoemde voordelen. Ik ga alvast maar eens vragen of we niets nodig hebben hiervan! 😉

Hier zie je enkele van mijn favoriete producten opgelijst staan:

becothings-becoball-small

€5,99

becothings-becobone

€9,49

becothings-becorope

€10,99

nina-ottosson-dog-pyramid

€11,49

nina-ottosson-dog-trubble

€35

organic-oscar-organic-oscar-lavendel-puppy-shampoo

€10,99

Ga jij een kijkje nemen in de webshop?

Advertenties

6 gedachten over “Rascal & Chic | De Eco dierenwinkel voor Boefjes en Snoesjes

Reageer met liefde.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s