Review | Nachtschade | De keuze & De eindstrijd (Deel 2 & 3)

Deze boeken zijn deel 2 en het laatste deel 3 van de trilogie Nachtschade, nadat ik het eerste deel heb gereviewd. Ik vind het heel leuk om dit met jullie te delen!

Zelfgemaakte samenvatting: De keuze (Boek 2)

DSC03880

Nu Calla’s lotsbestemming in het water is gevallen, is alles in haar leven op proef gesteld. En dan wordt ze ook nog eens gevangen genomen door haar grootste vijanden nadat ze haar leven op het spel heeft gezet. Maar wat gebeurt er als vriend zich voordoet als vijand? Twijfel, angst, woede doorbroken met liefde. De hele geschiedenis van haar vertrouwde wereldje lijkt niet te kloppen en nu is het tijd om keuzes te maken. Staat ze aan de kant van haar eeuwige rivalen terwijl ze strijdt tegen haar voormalige meesters? En hoe kan je over zoiets beslissen als je eigen gevoelens zelfs in de war zijn?

Zelfgemaakte samenvatting: De eindstrijd ( Boek 3)

DSC03883

Als je keuzes maken waarbij levens op het spel staan, moet je alles op alles zetten. De wereld waarin Calla is opgegroeid, zou drastisch veranderen. Goed of kwaad? Dat weet ze zelf niet, maar ze is bereidt om ervoor te gaan en eindelijk de strijd aan te gaan, de eindstrijd. De Zoekers tegen de Hoeders met hulp van haar Wakerroedel. Terwijl Shay zijn ware aard ontdekt en Ren wegkwijnt, kan Calla haar gevoelens voor beiden amper bedwingen. ze besluit dan ook haar definitieve keuze te maken na de eindstrijd. Maar is dit wel een goed idee? Overleven ze het, terwijl ze het tegen de duisterste krachten ter wereld opnemen om de wereld te redden? En nog het allerbelangrijkste, zal Calla’s liefdesleven eindelijk zijn eigen weg kunnen gaan zonder vooroordelen en voor opgelegde clichés?

Hoeveel beproevingen kan liefde aan en hoe ver ga je ervoor?DSC03882 DSC03884

Het tweede boek gaat de uitdaging aan van de wereld van de Zoekers, waarin Calla wordt ondergedompeld. Ze moet kiezen of ze haar wereld wil redden en zo ook veranderen.

Terwijl de eindstrijd, het laatste deel, dan weer gaat over de definitieve bestrijding van het kwaad en alles wat daarmee gepaard gaat. Dit is het heftigste boek, vol actie en liefde. Zalig vond ik het!

Met deze mooie woorden sluit ik deze reeks, Nachtschade, af. Benieuwd geworden? Deze reeks is echt wel geschikt als je eens wat anders wil lezen waarbij je niets anders wil doen dan – jawel – lezen!

Advertenties

Reageer met liefde.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s