Boek | Tussen de sterren van Sylvia Vandriessche

 

scale

GESPOT ! GESPOT! GESPOT! GESPOT! GESPOT! GESPOT! GESPOT! GESPOT! GESPOT! GESPOT! GESPOT! GESPOT!

Een boek vers van de pers en gisteren gepubliceerd, geschreven door de hoofdredactrice van Joepie kan niet slecht zijn

sylvia-van-driessche-bevallen-van-tweede-kindje_1000x667

In de Joepie van deze week staat er zelfs een interview over waarin Sylvia Vandriessche veel details verteld. Het boek is geïnspireerd op haar eigen dagboeken van vroeger en de Boysband 1D!? Wat One Direction hiermee te maken heeft, lees je hieronder:

Samenvatting

De 15-jarige Stella is een gewoon meisje dat van twee dingen droomt: een carrière als make-upartieste en… Verliefd Worden.Yep, Verliefd met Hoofdletter V. Terwijl haar vriendinnen al ervaring hebben met kussen en hier en daar zelfs een vast lief hebben, ziet Stella niet meteen jongens bij wie ze zin krijgt om over stroperige sprookjeseindes te fantaseren. Ze ziet zelfs geen jongens die ze van ver met een tang zou willen aanraken, om eerlijk te zijn. Tot BFF Charlotte via haar lijfblad een ontmoeting wint met de zangers van Up!, haar favoriete Britse boysband. Stella’s leven zal grondig door elkaar worden geschud wanneer Lotte haar meeneemt. Er gebeurt iets wat Stella nooit had verwacht: de eerste blik op Dé Superster zorgt voor een schokgolf. En vergist ze zich nu of was hij zelf ook van zijn melk toen hij haar zag?

Waarom moet je het boek lezen?

Het is een typisch tienerboek waarin het gaat over onderwerpen als jongens, make-up, vriendinnen, onzekerheid… Lezers van Joepie of andere tiener-/gossiptijdschriften zullen het zeker boeiend vinden omdat er ook wat tips & tricks instaan. Ik betwijfel of ik het boek zal kopen, omdat ik eerder van fictie hou. Maar het wekt bij mij wel interesse op omdat het is geschreven door een hoofdredactrice en omdat het mij ook wel boeiend lijkt… Anderzijds heb ik nog zoveel boekenreeksen in mijn boekenkast die wachten om gegrabbeld en verslonden te worden. Ik denk dat ik beter het boek is “in real life” aan het boeken schap in de winkel zal moeten bestuderen.

Prijs: € 17,50

Waar kan je het kopen? O.a. Standaard Boekhandel.

Tip! Als je het nu in Standaard Boekhandel koopt krijg je een gratis flesje blauwe nagellak ter waarde van €5,95 bij je aankoop erbovenop!

Lijkt het boek jou iets?

Advertenties

Reageer met liefde.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s